Sarapan kami pagi ni...berselera anak-anak saya makan....ala2 pizza juga rasanya... Pernah postkan resepi kat sini dulu, tapi intinya guna ikan mackerel. Boleh klik SINI. Resepi asalanya dulu saya ambil dari Fp Kak Rinn Chan. Terima Kasih.
Antara bahan-bahan untuk inti kali ni ialah,
- bawang besar - dicincang
- bawang putih - dicincang
- sos spaghetti
- isi ayam - dicincang
- cendawan butang (dlm tin) - dipotong halus
- telur
- Garam & serbuk pati ayam
- Cheese secukupnya
untuk cara-cara membuatnya dan pilihan inti boleh klik SINI dan SINI dan SINI juga.
Kat bawah ni pulak saje nak kongsi gambar lempeng. Dinner untuk anak-anak sabtu hari tu. Iman suka sangat lempeng, kalau waktu sahur hari-hari mintak masakkan lempeng ...Diaorang makan dengan gula je pun....senang kenja ibu dia hehehe...
yeaaa... 1st!
ReplyDeletewah bagus ni akak nak try laa acuan tart byk tuuu roti pong ada..maceh kongsi resepi..tak terpikir macam ni..
ReplyDeleteNampak sesuai buat sarapan pagi ni..Roti pun masih banyak lagi ni (boleh cuba)..
ReplyDeleteass-salama sis
ReplyDeleteSomething different yea
Lempeng plak paling nostalgia...paling akhir makan masa kecik ketika tinggal ngan emak lagi...
Sweet selalu.
tadaaaa akak dah buat jam 12 sarapan 2nd round ni hihii tak tahan hati nak rasa g kedai terus beli sardin dn roti...tadi g sekolah amek repot kad anak...hari ni abg dan 2 anak lagi posa.. akak jer br3 dgn anak tak posa..cutiii hehehe..rugi maaa..
ReplyDeleteLook good! nak try jugak nanti :)
ReplyDeletesalam suzi..ala sy dtg lambat sgt-takut x de apa lg yg tinggal mlm2 ni :)
ReplyDelete