Wednesday, April 29, 2009

Daging bakar

Daging bakar ni lauk semalam...daging lhas utk bakar + bwng putih, rosemary, minyak masak, lemon, lada hitam, lada sulah dan garam...

6 comments:

  1. Ooo....suami kak tie suka daging bakar ni...terutama time puasa... sanggup cicah kicap je..hehe..
    Suzi makan dengan apa ?

    ReplyDelete
  2. aik! cpt kak tie...saya makan dgn nasi...byknya ratah je hihihi...

    ReplyDelete
  3. kak suzi, nmpk cam lempong je?

    ReplyDelete
  4. suziey..ha alah...tapi yg putih2 tu garlic sebanrnya..akak buat lubang n cucuk garlic kat daging yg seketul tu...

    ReplyDelete
  5. mesti sedap ni kan. akak x pernah try lagi. boleh cuba nanti.

    ReplyDelete
  6. Tengok roti tu, terus perut terasa lapar..

    ReplyDelete